Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

CHARMANTE EN INSTAPKLARE GEZINSWONING MET 5 SLAAPKAMERS EN GARAGE!

Op zoek naar een zeer ruime en centraal gelegen gezinswoning met 5 slaapkamers en garage die bovendien ontzettend veel karakter uitademt? Of ben je een vrije beroeper en heb je er altijd van gedroomd om jouw zaak vlakbij jou thuis te hebben? Lees dan zeker verder, want dit is beslist waar jij naar op zoek bent!

Deze woning bevindt zich in het centrum van Vrasene. Winkels, slagers, bakkers, restaurants, cafés, scholen en openbaar vervoer kunnen haast niet vlotter te bereiken zijn. Alles bevindt zich letterlijk op wandelafstand! De centrale ligging zorgt ook voor een uitstekende verbinding naar Beveren en Sint-Niklaas via de invalswegen en snelweg E34 is ook slechts op een boogscheut van deze woning verwijderd.

Wanneer we de woning betreden, komen we binnen in een prachtige traphal die perfect het karakter in deze woning weergeeft. Deze verleent toegang tot alle andere ruimtes op de benedenverdieping, waaronder een apart toilet, bergruimte en garage. Ook de riante en lichtrijke leefruimte met open keuken die volledig ingericht is met alle mogelijke toestellen en zicht heeft op de gezellige stadstuin, is te bereiken via deze traphal. Een hobbykok zal in deze woning heel gelukkig worden!

Op de eerste verdieping vinden we drie ruime slaapkamers en een badkamer terug die voorzien is van douche, lavabo en toilet. De vierde slaapkamer op deze verdieping werd omgetoverd tot dressingruimte waarlangs je ook de vaste trap kan nemen naar de volledig afgewerkte zolderverdieping. Op deze verdieping vinden we onder het volledig geïsoleerde zadeldak nog twee heel ruime kamers terug. Met andere woorden: de perfecte gezinswoning!!

Troeven:

- Volledig vernieuwd en geïsoleerd dak (met vernieuwde dakgoten)
- Elektrische keuring wordt volledig conform afgeleverd
- Zeer gunstige EPC-score
- Automatische rolluiken
- 5 slaapkamers en ontzettend veel ruimte

Benieuwd naar wat deze parel nog te bieden heeft? Twijfel dan niet en maak uw afspraak via wouter@uw-huis.be of via tel. 052 46 38 03! Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar