Uw woning verkopen doet u met Uw-Huis

Duurzame partner in vastgoed

Wij zijn een erkend vastgoedkantoor met jaren ervaring. Ons devies zit in ons onze naam: het gaat om “Uw huis”, niet het onze. Het is uw woning en wij horen graag hoe u alles ziet en wat uw verwachtingen zijn. Daarom verkopen niet zomaar voor u maar mét u. 
We betrekken u steeds in het volledige vastgoedproces en laten u mee gebruik maken van onze specifieke vastgoedsoftware die alle informatie en data verzamelt.

U wilt uw woning verkopen? Neem dan contact op met één van onze kantoren en samen gaan we stap voor stap naar succesvolle verkoop.

Dit mag u verwachten van Uw Huis:

Stap 1: Gratis schatting

De eerste en belangrijkste stap om vlot uw woning, appartement of huis te verkopen, is een correcte en realistische schatting te maken. Een koper weet tegenwoordig goed wat een woning waard is en hoeveel ze er aan willen geven. Een correct startbedrag kan dus een verkoop maken of kraken.
Alles over onze gratis schatting.

Stap 2: Adverteren

Na de schatting is het tijd voor advertenties. Uw woning komt met professionele foto’s op onze website, op facebook, Immoscoop, Zimmo, Immoweb,...... Allemaal op maat van uw woning en in volledig overleg.
Meer over onze manier van adverteren.

Stap 3: Opvolging en begeleiding kandidaat kopers

Van zodra uw woning te koop staat op onze site en verschillende vastgoedplatformen zullen we kandidaat kopers begeleiden. Niet enkel tijdens de rondleiding in uw huis of appartement, maar ook bij het in orde krijgen van hun hypothecaire lening.
Alles over onze dienstverlening.

Stap 4: Laten opmaken EPC-attest en andere verplichte documenten

Bij Uw Huis weten we perfect waartoe u als verkoper wettelijke verplicht bent. Zo moet u potentiële kopers verschillende documenten kunnen voorleggen, zoals een energieprestatiecertificaat (EPC) en een keuringsbewijs van uw elektrische installatie, een asbestattest, enz.  Ook hierbij staan we u bij.
Alles over het EPC.

Stap 5: Begeleiding tot bij het verlijden van de akte

Als Uw Huis het engagement aangaat om u te helpen bij de verkoop van uw woning, doen we dat tot aan de laatste stap van de verkoop: het verlijden van de akte bij de notaris. Het is met deze service dat we ons onderscheiden van heel wat concurrenten.
Ontdek onze dienstverlening.

U bent overtuigd? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen zorgen we voor een vlotte verkoop!U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar