Klantenreviews !
 

"Lize,
Ik ben tevreden en aangenaam verrast dat het zo snel gelopen is. Dieter is geen opgever, en blijft interessante panden volgen, ook al heeft hij ze niet in zijn portefeuille, dat is een troef in jullie business.
Ik heb geen facebook of andere social media.
Groeten,
Johan
 "

- Johan, Eigenaar

"Beste,

Afgelopen maandag 9/12 is mijn woning te sint annastraat 235 te hamme verkocht (akte is verlopen bij de notaris). Ik wil langs deze weg nog even het team van "uw huis" en in het bijzonder Dieter bedanken voor de top service.

Ook al heeft de verkoop van de woning langer geduurd dan dat zowel ik als Dieter verwacht hadden, is er op geen enkel ogenblik sprake geweest van mindere service of verminderde inzet. Ik kreeg steeds duidelijke up-dates en goede raadgevingen.

Ook eens de compromis getekend was bleef de service uitstekend en heb ik zeer veel hulp van Dieter gekregen, hij kon steeds op al mijn vragen antwoorden en stond mij bij met raad en daad.  

Daarom nog eens langs deze weg, dikke merci, Top werk geleverd en ik raad jullie bureau en Dieter aan bij iedereen die een woning wensen te verkopen/ verhuren.

Mvg
De Waele Glen
0474 37 60 74
 "

- De Waele Glen, Klant

"Bij de verkoop van onze gezinswoning zijn we niet over één nacht ijs gegaan. Het was voor ons al snel duidelijk dat we ons deze keer door een makelaar wilden laten bijstaan. Onze keuze viel onmiddellijk op Uw-huis. Als je rondrijdt in het Waasland, kun je moeilijk naast hun vele borden kijken, zéér vaak met een rode sticker 'verkocht' op. Dit toont hun vakmanschap al aan.
Al van bij de eerste kennismaking met Jeroen Van Hoeylandt (één van de topmakelaars van Uw-huis) was er die klik. Ons beeld van de opdringerige makelaar werd direct van tafel geveegd. Zijn enorme gedrevenheid en tomeloos enthousiasme namen ons onmiddellijk mee in zijn verhaal, een succesverhaal zou blijken want amper 2,5 weken nadat onze woning op hun website werd aangeboden, was ze al verkocht! Zelfs onverwachte wegenwerken voor onze deur en in onze straat, konden de pret niet bederven. Jeroen bleef optimistisch en liet zich niet uit zijn lood slaan.
Duizendmaal bedankt, Jeroen, voor ons ben je een topper! Samen met je collega's lever je knap werk.
Vriendelijkheid, beleefdheid en correctheid voeren jullie hoog in het vaandel. Jullie gaan tot het uiterste voor al jullie klanten. Wij zijn super- fan en wij raden iedere koper en verkoper aan om met de mensen van Uw-huis aan tafel te zitten op dit belangrijk moment in hun leven.
Jeroen levert topprestaties door zijn enorm enthousiasme, vakmanschap en gedrevenheid. Tegelijk geeft hij rust en straalt vertrouwen uit. Hij weet waar hij mee bezig is en dat merk je aan alles wat hij doet en zegt. Hij stond ons steeds bij met raad en daad. We voelden direct dat we bij hem in goede handen waren.
Chapeau ook voor de manier waarop Jeroen de huisbezoeken plande en in goede banen leidde.
De samenwerking is zeer goed verlopen: we werden al goed begeleid en we zijn ervan overtuigd dat dit zo zal blijven tot bij het verlijden van de notariële akte.
Top!
Joost De Cock"

- Joost De Cock, Eigenaar

"Onlangs mijn huis verkocht via UW-Huis en ik ben zeer tevreden met de samenwerking. Ik heb met verschillende immobiliën mijn huis proberen te verkopen, maar tevergeefs. Wat een ander niet kon, kon UW-Huis zonder problemen. Dankzij de professionele aanpak van Jeroen Van Hoeylandt, een top verkoper met passie voor zijn werk. Danku Jeroen om meer te doen dan gewoon uw job.
Ilir Gashi"

- Ilir Gashi, Eigenaar

"Eén keer gekocht, één keer verkocht met Uw-Huis...
Steeds meer dan tevreden! Absolute aanrader!"

- David Van der Velde, Eignaar die gekocht en verkocht heeft

" 

In 2012 waren we op zoek naar een woning, liefst een nieuwbouw in de regio Temse. We vonden via Uw Huis een grote woning in Temse die recent verbouwd was. We hebben hier 6 jaar gewoond en vele mooie momenten mogen beleven. Toch bleef het kriebelen om een huis te bouwen...of een mooie kans te krijgen... deze kans kregen we door een mooie nieuwbouw woning uit 2015 te kopen van Lien De Waele en Sander Van Remoortele op amper 700 meter van onze huidige woning in een nieuwe verkaveling . 

Dankjewel Lien en Sander voor het vertrouwen. Vanaf dag 1 hadden we een goed contact met de verkopers van de woning! De verkoop van onze woning en de aankoop van de huidige woning ging bijzonder vlot door de professionele aanpak van onze makelaar Stein Maerevoet. met Evelien Gommers  #uwhuis#steinmaerevoet #buitenkans #nieuwbouw #doornwijk #dankjewelStein 

In heel dit verhaal is Uw Huis al zijn beloftes nagekomen! Vooral Stein Maerevoet en Dirk de Rop hebben ons professioneel begeleid in het kopen en verkopen.

"

- Niki Van den Eynde, Eigenaars die kopen en verkopen

"Een vlotte en professionele aanpak van Simon en Stein zorgde voor een snelle verhuur van onze woning. Mooie foto’s en een groot reclamebord voor de deur , zorgen ervoor dat je woning wordt opgemerkt ! Bedankt aan het Uw Huis team!"

- Veronique Van Goethem, Eigenaar die verhuurd

"Toch wel een aanrader ! Komen hun afspraken na . In het begin was ik toch wel een beetje wantrouwig, maar na verloop van tijd kreeg ik meer en meer vertrouwen! Ze doen hun job met hart en ziel , doen moeite voor hun klant ,staan altijd ter beschikking ondanks dat ik het hen niet gemakkelijk gemaakt heb ! Vooral een dikke duim voor thomas !!!!"

- Marian van den Branden, Zelstandig eigenaar van woning met beenhouwerij

"Beste Stein, neig bedankt om ons 2 huizen te verkopen op een heel professionele én tegelijk enorm sympathieke en joviale manier! Ge zijt nen topper! Grtz Stephanie en Klaas"

- Klaas Blommaert, Eigenaar met verschillende woningen

"Thomas, bedankt voor je aanpak ... ben blij jou gekozen te hebben als makelaar!"

- Gerda Theré, Een blije eigenaar

"Bedankt Jeroen Van Hoeylandt, Prachtig werk geleverd."

- An Troubley, Eigenaar

"1 Adres Uw-Huis.be! Topservice ontvangen open en eerlijke communicatie! absolute aanrader voor wie een huis wil verkopen... Bedankt Dieter je maakt mensen gelukkig!
 "

- Ahu Arslan, Eigenares die houdt van open en eerlijk

"Onze eerste woning met een zeer gerust gevoel kunnen aankopen dankzij UwHuis-makelaar Dieter! Bedankt voor de service en ondersteuning!
Wij weten met wie we in de toekomst nog willen samen werken."

- Waranya - Dylan Van der Vloet, Een trotse nieuwe eigenaar

"

Top-team! in no time het huis van ons mama verkocht! 
flink gewerkt Stein!

"

- Britt van Hecke, Eigenares

"Fantastische service! Bedankt, Dieter! Je maakt mensen gelukkig!"

- Tessy Plettinck, Een gelukkig eigenaar

"Prima service!"

- Heidi Theunissen, Eigenaar met weining woorden

"Na eerste ontmoeting met Stein, kregen we twee dagen nadien een bod. 
De week nadien kwamen we tot compromis. Fantastische service en tot hier toe van alles goed op de hoogte gehouden Monique"

- Monique Oste, Eigenares met veel woorden

"Stein heeft ons fantastisch geholpen. Na 4 maanden en een makelaar verder, legden we ons huis in de handen van uw-huis. Na een vlot gesprek waarin de verwachtingen langs beide kanten werden besproken, hadden we al binnen de week een bezichtiging. Een maand later hadden we al een serieus bod op onze woning. De compromis was snel afgehandeld en de opvolging verloopt goed. Uw-huis blinkt uit in professionele fotos, goede communicatie en ijzersterk team. Bedankt!"

- Lindsey Van Malderen, eigenares na verschillende makelaars

"Reeds gekocht, verkocht en gehuurd..... top service. Aangename en eerlijke aanpak, van dag 1 tot einde verkoop/verhuur. Zeer bekwame mensen zowel in de verkoop als op kantoor. Voor mij is er maar 1 immo " Uw- huis.be ""

- Peke Redant, Eigenaar met verschillende diensten bij Uw-Huis

"In 2012 een woning gekocht en in 2018 verkocht en terug iets gekocht via Uw-Huis. Alles ging bijzonder vlot door de professionele aanpak van onze makelaar Stein Maerevoet. Ook nadien stond Stein klaar met advies toen we nog enkele vragen hadden. Topmakelaar!"

- Evelien Gommers, Eigenaars die steeds terug komen
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar