Schattingen

Een Uw-Huis Schatter voor gans het Waasland en omstreken!
(Geen Verplaatsingskosten)  Ik wil mijn woning laten schatten

SPECIALISATIE : 
Correcte en uitgebreide waardebepaling  van uw huis, appartement, villa, woning, bouwgrond, studentenwoning, winkel of handelspand, loods, bedrijfsgebouw, opbrengsteigendom, kantoor,…
Doelgroep : 
Waardebepalingen van alle eigendommen voor particulieren, zelfstandigen, banken, verzekering, advocaat, notaris, rechtbank, curator
Regio : 
Waasland en omstreken; Sint-Niklaas, Temse, Hamme, Waamunster, Beveren, Kruibeke, Stekene, Sint-Pauwels, Sint-Gillis-Waas, ….
Reden:
Uw-Huis waardebepaling in geval van aankoop of verkoop. Voor een scheiding, inbreng of uithalen uit vennootschap,  successie (Vlabel), schenking, rechtbank ed kan u terrecht bij erkende schatters.
 
DE 10 GEBODEN VOOR EEN SCHATTING WAARMEE UW-HUIS REKENING HOUDT
De doelstelling van een juiste waardebepaling van de makelaars bij Uw-Huis is de correcte waarde van uw woning te schatten die men in normale omstandigheden voor een onroerend goed kan krijgen.
Om de waarde van een huis of een eigendom te kunnen schatten, baseert men zich op meerdere factoren  en dé 10 geboden van Uw-Huis.

DE 10 GEBODEN
1. De ligging van de grond
De prijs van bouwgrond in Waasmunster is duurder dan die in Hamme. Is de grond gelegen in een rustige omgeving of aan een drukke (snel)weg,…
2. De oppervlakte van de grond
Hoe groter de grondperceel, hoe duurder de prijs. Heeft de woning een tuin of koer of misschien geen tuin? De breedte van de bouwgrond, bebossing, ..
3. De oriëntatie van de grond
Is de woning zuidwest gericht of ligt die volledig naar het noorden? Staan er grotere gebouwen rondom de tuin?
4. De bewoonbare oppervlakte
Hoe meer leefbare vierkantemeters in het huis of appartement, hoe duurder.
5. De staat van het onroerend goed
Is de woning goed onderhouden en voldoet ze nog aan de hedendaagse stijl en normen? Zijn er veel kosten aan de technieken? Is er centrale verwarming? Is de elektriciteit in orde? Is het gebouw geïsoleerd? 
6. De afwerking van het huis
Werden er goedkope of dure materialen gebruikt? Werd alles uitgevoerd volgens de regels van de kunst? ‘Is er een postinterventiedossier? (Vanaf 2002)
7. De ouderdom van de woning
Moet er vernieuwd worden? Of is de woning verbouwd? Voldoen bepaalde technieken aan de huidige norm?
8.  Het soort woning
Zal er veel vraag zijn naar het type woning? Is het onroerend goed een rijwoning, villa, appartement, een handelspand, opbrengstwoning, horecazaak of loods? 
9. De bereikbaarheid van de woning
Is er parking genoeg, ligt de woning in de stad of op het platteland? Zijn er scholen en winkels in de omgeving?
10. De constructie van de woning
Is de woning opgetrokken uit bakstenen en beton, is het houtskeletbouw, ….
 
De juiste formule om de waarde van een huis te bepalen bestaat niet. Uw-Huis moeten  rekening houden met alle vorige punten om een professionele waardebepaling van een eigendom te maken. Het schatten laat u best doen door een ervaren makelaar of door een erkende schatter, omdat deze schatter door hun eed onafhankelijk moet schatten naar waarheid. Ik wil mijn woning laten schatten 
 

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar