Helaas, dit pand is verkocht

2070 Zwijndrecht

Omschrijving

Te renoveren woning op top locatie!

Op zoek naar een woning die je nog kan omzetten naar je eigen hand? Dan is dit ongetwijfeld iets voor jou! Deze te renoveren gezinswoning bevindt zich in een rustige eenrichtingsstraat op wandelafstand van het centrum van Burcht en de prachtige Schelde. Ook winkels, scholen, openbaar vervoer en de E17 zijn slechts op enkele minuten van deze woning verwijderd. Het is gelegen op een perceel van ca. 100 m² en heeft een gevelbreedte van 4 m.
Op het gelijkvloers vinden we een ruime living, een aparte eetplaats, een keuken, een badkamer, een apart toilet, een binnenkoer (6 m²), een ruime bergplaats achteraan de woning en een rustig zonneterras met uitgestrekt zicht. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers.
Benieuwd naar de vele mogelijkheden en/of een bezoek ter plaatse? Contacteer ons dan via info@uw-huis.be of tel. 052 46 38 03!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar