Helaas, dit pand is verkocht

9240 Zele

Omschrijving

Riante villa met 5 slpks, garage en tuin

Omgeven door groen en rust vinden we deze uiterst degelijke villa uit 1964 welke gelegen is op wandelafstand van het centrum en het park van Zele. Via de imposante inkomhal betreden we de leef- en eetruimte. Door de vele en grote raampartijen rondom kan u hier steeds genieten van een aangename lichtinval enerzijds en een groenzicht anderzijds. Het haardelement zorgt ervoor dat u hier eveneens kan genieten van de nodige gezelligheid. Achteraan de woning werd de landelijke keuken zo geïmplementeerd dat u van hieruit een mooi zicht hebt op de tuin en de achterliggende landerijen. Nog op het gelijkvloers treffen we de droom van elke ondernemer, een zeer praktische en gezellige bureauruimte met een zicht op de tuin. Op de eerste verdieping vinden we 4 ruime slaapkamers en de riante badkamer welke werd ingericht met een douche, toilet en lavabo. Vervolgens vinden we op zolderverdieping 2 extra zolderruimtes handig voor stockage alsook een berging en een slaapkamer. La pièce de résistance is de mooie aangelegde, zuidgerichte tuin met visvijver. Bovendien is de woning voorzien van een grote garage en een oprit voor meerdere wagens. De afwerking tot in de kleinste details maken dat u meteen verliefd wordt. Kortom een volledig instapklare villa waarin u helemaal tot rust kan komen en even alle drukte helemaal achter u kan laten. Wenst u meer info en/of een bezoek? Neem dan vandaag nog contact op via info@uw-huis.be of telefonisch via 05246 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar