Helaas, dit pand is verkocht

9240 Zele

Omschrijving

Authentieke woning met 4 slpks, tuin & garage

Deze prachtige open bebouwing gelegen op een perceel van maar liefst 1490 m2 is gelegen aan de rand van Zele met onmiddellijke verbinding tot de E17 richting Antwerpen en Gent. Daarnaast ligt het op korte afstand van het centrum van Zele, winkels en scholen. De woning werd gebouwd in 1960 met duurzame materialen en is altijd perfect onderhouden. Bij het binnenkomen van de woning valt meteen de charmante, ruime inkomhal in het oog. Deze is voorzien van een aparte vestiaire en biedt rechtstreeks toegang tot de keuken en eet-en leefruimte. De voleiken keuken beschikt over alle comfort en een doorgeefkast tussen de keuken en de eetruimte. Deze kast kan gemakkelijk weggehaald worden waardoor je 1 grote ruimte kan creëren. Vanuit de keuken kan men naar de volledig droge kelder en de badkamer voorzien van een ligbad en lavabo.Tenslotte beschikt het gelijkvloers over een gezellige veranda waar je in alle rust kan genieten van het zicht op de ruime achterliggende tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en een apart toilet. Bovendien is iedere slaapkamer voorzien van een lavabo waardoor je de mogelijkheid hebt om van elke ruimte een badkamer te maken. Hiernaast is er een vaste trap naar de zolder waar er genoeg ruimte is om 2 extra slaapkamers te maken. Wenst u meer informatie en/of een bezoek? Neem dan vandaag nog contact op via 05246 38 03 of via info@uw-huis.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar