Helaas, dit pand is verkocht

9250 Waasmunster

Omschrijving

OPEN BEBOUWING OP RIANT PERCEEL IN GROENE OMGEVING

Welkom in deze prachtige open bebouwing in Waasmunster, gelegen op een ruim perceel van meer dan 1000 vierkante meter omgeven door groen. Deze rustige locatie biedt de perfecte ontsnapping aan de drukte, met 2 ruime slaapkamers, een carport en een gezellig zonneterras om van de natuur te genieten. De vernieuwde keuken en open leefruimte creëren een warme en uitnodigende sfeer, ideaal voor ontspanning en gezelligheid. Met asbestveilige verklaring, dubbele beglazing en 6 cm dakisolatie zijn de eerste stappen richting energiezuinigheid reeds gezet. Geniet van het gemak van nabijgelegen voorzieningen terwijl je profiteert van de renovatiemogelijkheden die deze woning te bieden heeft. Deze woning is onderhevig aan de renovatieplicht. Bel ons nu voor een afspraak op het nummer: 052/46.38.03 en wie wordt u eigenaar van dit knappe pand!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar