Helaas, dit pand is verkocht

9250 Waasmunster

Omschrijving

OPEN BEBOUWING MET 3 SLPK IN HET GROENE WAASMUNSTER

Ontdek nu deze prachtige open bebouwing gelegen in het weelderige groen van Waasmunster! Met een riante perceeloppervlakte van 515 vierkante meter biedt deze woning eindeloos veel mogelijkheden voor jou en je gezin. Met 3 ruime slaapkamers is er voldoende plaats voor iedereen.

Deze woning barst van potentieel dankzij haar uitstekende verbinding en nabijheid van de E17, waardoor je vlot naar elke bestemming reist. Geniet van de gunstige oriëntatie en ontspan bij de gezellige open haard, perfect voor knusse avonden met vrienden en familie.

Maar dat is nog niet alles! Deze woning beschikt over niet één, maar twee garages en een ruime oprit, waardoor parkeerproblemen tot het verleden behoren. En als kers op de taart is er ook nog een kelder voor extra opbergruimte.

Aarzel niet langer en grijp deze unieke kans om jouw droomhuis te bemachtigen! Neem vandaag nog contact met ons op via het telefoonnummer: 052/46.38.03 en maak een afspraak voor een bezichtiging. Voor je het weet geniet jij van het comfort en de rust van jouw nieuwe thuis in het groene Waasmunster! Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar