Helaas, dit pand is verkocht

9250 Waasmunster

Omschrijving

RUIME WONING MET VEEL POTENTIEEL

Bent u op zoek naar een ruime woning met veel potentieel?

Zoek dan niet verder!

Deze ruime halfopen bebouwing met 4 slaapkamers, een ruime garage en een geweldige ligging wacht op jou! Gelegen in het charmante Waasmunster, biedt deze woning enorm veel potentieel!

Met 4 comfortabele slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. De grote ramen in elke kamer zorgen voor een aangename sfeer en een prachtig uitzicht op de omgeving.

De ruime garage biedt extra opslagruimte voor al je spullen. Je hoeft je geen zorgen te maken over parkeerproblemen of gebrek aan ruimte voor je hobby's.

Wat deze woning echt speciaal maakt, is de goede oriëntatie en ligging. Geniet van de zon op het terras en in de prachtige, goed onderhouden tuin. De ligging is ideaal, met alle voorzieningen binnen handbereik. Winkels, scholen, parken en openbaar vervoer zijn allemaal gemakkelijk bereikbaar, waardoor het dagelijks leven een stuk eenvoudiger wordt.

Aarzel niet langer en grijp deze unieke kans om eigenaar te worden van deze prachtige halfopen bebouwing in Waasmunster. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en jezelf te overtuigen van de charme en mogelijkheden van deze woning. Dit kan via: 052/46.38.03.

Jouw droomhuis wacht op je!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar