Helaas, dit pand is verkocht

9250 Waasmunster

Omschrijving

Open bebouwing met 3 SLPK in kindvriendelijke woonwijk

Bent u op zoek naar een open bebouwing met vele mogelijkheden in Waasmunster? Zoek dan niet verder!

Welkom in de Heikenstraat!

Deze open bebouwing bevindt zich op een ruim perceel van net geen 700 m2 en dit op een uiterst gunstige en kindvriendelijke locatie. Het betreft een woonwijk zonder doorgaand verkeer. Men is zéér dicht bij alle verschillende invalswegen en beschikt over een uitstekende verbinding richting Lokeren, Sint-Niklaas en E17.

De woning zelf beschikt over 3 gezellige slaapkamers met rolluiken. Een ruime leefruimte en aansluitend een open keuken mogen zeker niet ontbreken. De woning wordt verwarmd op elektrische verwarming en een palletkachel.

! Deze woning is volledig asbestvrij !

Voor de wagen is dit ook een paradijs. Zo beschikt men over een ruime oprit en inpandige garage met elektrische sectionaal poort.

Kortom, dit is een uitgelegen buitenkans want dit kan, mits enkele renovatiewerken, een zéér knappe villa worden! Wenst u een bezoek in te plannen? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het telefoonnummer: 052/46.38.03. Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar