Helaas, dit pand is verkocht

9250 Waasmunster

Omschrijving

INSTAPKLARE WONING MET ZICHT OP GROEN

Bent u op zoek naar gezellige starterswoning of opbrengsteigendom met zicht op groen? Zoek dan niet verder! Welkom in de stationsstraat te Waasmunster.

Deze woning is instapklaar en beschikt over een inkomhal met apart toilet. Wanneer men de leefruimte betreedt valt de enorme hoeveelheid licht op. De open keuken verruimt deze ruimte nog meer. Zicht op groen en akkers mag op zijn beurt ook niet ontbreken aan dit top pand.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een recent vernieuwde badkamer met alle comfort voorzien. Verder, beschikt men ook over een geïsoleerde zolderruimte.

De woning wordt verwarmd op aardgas en dit door een condensatieketel van het merk: Vaillant. Deze aspecten dragen bij tot het feit dat men vrijgesteld is van de renovatieverplichting. Zo beschikt men over een EPC-score C: 231.

Extra troeven:
- De elektriciteit is volledig conform
- De woning is volledig asbestvrij!
- Gescheiden rioleringssysteem
- Zuidoostelijke oriëntatie
- Dicht bij alle invalswegen

Met andere woorden, dit pand beschikt over alle mogelijke positieve aspecten. Dit pand is dus écht voor de snelle beslissers! Wenst u een bezoek in te plannen? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer: 052/46.38.03. Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar