Helaas, dit pand is verkocht

9250 Waasmunster

Omschrijving

Ruime gezinswoning met 4 slpks, tuin en garage

Bent u opzoek naar een centraal gelegen woning met meerdere slaapkamers, voldoende parkeermogelijkheden en een Zuid-gerichte tuin? Dan is deze woning wellicht iets voor u!
Wanneer u de woning betreedt springt de charmante traphal meteen in het oog. Deze laatste biedt u toegang tot de ruime en lichtrijke leef- en eetruimte voorzien van een prachtige houthaard voor extra gezelligheid. Verder is er de halfopen keuken voorzien van alle toestellen en comfort. Daarnaast beschikt het gelijkvloers over een wasruimte, badkamer met toilet, inloopdouche en lavabo. Tenslotte is er nog de inpandige garage met toegang tot de achterliggende tuin en een kelder voor extra stockage! Op de eerste verdieping hebben we 4 volwaardige slaapkamers en een badkamer met toilet, lavabo en ligbad. Daarnaast hebben we de zeer ruime zolder met tal van mogelijkheden! Als kers op de taart hebben we de prachtige ruime tuin met zonneterras waar men in alle stilte kan genieten van een prachtig uitzicht. Wenst u meer info en/of een bezoek? Neem dan vandaag nog contact op via info@uw-huis.be of 052463803.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar