Helaas, dit pand is verkocht

9250 Waasmunster

Omschrijving

RUIME HOB IN WAASMUNSTER TE KOOP

Deze ruime gezinswoning is gelegen in Waasmunster. De woning is gelegen op een stuk grond van 193 m2, is heel open en trekt zeer veel licht binnen, een heel leuke woning om te vertoeven dus.
Op het gelijkvloers kan u de leefruimte en open keuken vinden. De keuken biedt veel opbergruimte en is zeer praktisch met onder andere een prachtig kookeiland.
De woning heeft 1 slaapkamer op het gelijkvloers en op het 2e verdiep vinden we een ruime overloopkamer/hal met daarachter een slaapkamer. In deze overloopkamer/hal kan mits een kleine aanpassing een 3e slaapkamer gemaakt worden.
De badkamer is prachtig uitgerust & beschikt over een douche, ligbad, toilet en dubbele lavabo.
Buiten dit alles heef de woning heeft een zeer mooi terras, een ruime garage en een carport.
De woning wordt verwarmd door middel van accumulatie. De woning heeft een EPC-waarde van 541 kWh/m2. Voor meer info of een bezoek bel vandaag nog op 052 46 38 03 of via mail info@uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar