Helaas, dit pand is verkocht

9250 Waasmunster

Omschrijving

RUIME WONING MET 3SLPK & TUIN IN CENTRUM WAASMUNSTER

Deze authentieke woning is gelegen in een eenrichtingsstraat op enkele meters van het centrum van Waasmunster. De woning heeft 3 slaapkamers & een garage/ruime berging die direct in de tuin uitkomt. De woning zelf heeft een gevelbreedte van 9 meter & heeft ook een zeer mooie tuin, gelegen op een stuk grond van een kleine 250 m2.
De hele woning is voorzien van dubbel HR-glas + rolluiken, de woning is ook zeer licht door de grote ramen & hogere plafonds. Verwarmen doen we in deze woning met gas. Deze woning is heel ruim met ongeveer 180 m2 bewoonbare oppervlakte & er is ook een kelder aanwezig.
Woongebied, geen vergunning, geen dagvaarding, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning. Deze woning heeft tal van mogelijkheden, ontdek ze snel.
Bel voor een afspraak op 052 46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar