Helaas, dit pand is verkocht

9250 Waasmunster

Omschrijving

GESLOTEN BEBOUWING MET TUIN & GARAGE

Deze rustig gelegen woning is gelegen in het hart van Waasmunster. Het is een zeer goede ligging is nabij het centrum van Waasmunster en E17 en een makkelijke bereikbaarheid naar Sint-Niklaas en Elversele. De indeling is als volgt: je komt binnen in de inkomhal die je een doorgang geeft naar de lichtrijke living en eetruimte daarna heb je de keuken met een aanpalende badkamer met lavabo, ligbad en WC. Op het gelijkvloers is er ook nog een bergruimte voorzien met voorzieningen voor wasmachine en droogkast. Dan heb je via de keuken de toegang tot de veranda die je dan verder brengt naar de tuin. Op de eerste verdieping heb je 2 ruime slaapkamers. De woning beschikt over een achterliggende garage met elektrische poort die te bereiken is met een recht van doorgang langs de achterzijde. Naast de woning is er een zijpoortje voorzien dat toegang geeft naar de tuin en de veranda. Is deze woning iets voor jou ? Twijfel dan niet om ons te contacteer op het nr. 052 46 38 03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar