Helaas, dit pand is verkocht

9250 Waasmunster

Omschrijving

INSTAPKLARE OPEN BEBOUWING MET 3 SLPK & GARAGE

Deze prachtige afgewerkte villa op 1216 m2 beschikt over 3 slaapkamers, een recent vernieuwde badkamer, een hele ruime living met prachtige gashaard & een garage. Aansluitend aan de living is er een hele mooie extra zithoek die uitkijkt op de tuin. Alles in deze woning is perfect onderhouden & van de hoogste kwaliteit. De badkamer is recent & beschikt over een inloopdouche & dubbele lavabo. Ook is er een lavabo in de grootste slaapkamer. 2 slaapkamers bevinden zich op het verdiep & een derde is beneden, ook is er een bureau op het gelijkvloers. Langsheen de beide kanten is er nog heel veel berging onder het dak. Aparte wasplaats aanwezig. De geïnstalleerde keuken geeft uit op de mooie tuin met prachtig groen zicht.
In het 2e gebouw (garage) vindt u een garage met elektrische poort & een ruime aparte berging. Ook is er een grote elektrische poort vooraan het perceel.
Dit alles zijn maar enkele van de vele pluspunten aan deze woning, bel snel voor meer informatie & een bezoek. Verwarmen gebeurt via centrale verwarming op gas. Het EPC is 221 en de elektriciteit is conform. Alarm aanwezig.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar