Helaas, dit pand is verkocht

9250 Waasmunster

Omschrijving

IN OPTIE ! Rustig gelegen HOB op 1374 m2

In de Kasteelstraat vinden we op huisnummer 5 te Waasmunster deze licht op te frissen halfopen bebouwing. De woning is rustig gelegen en biedt tal van mogelijkheden. Indeling: Via de overdekte inkomhal kom je in de hal, links bevindt zich de woonkamer met uitzicht op de tuin, achteraan de hal hebben we een aparte wc, rechts de volledig geïnstalleerde keuken ( alle comfort ) met aansluitend 2 bergingen. Op de 1ste verdieping hebben we 3 ruime slaapkamers, een badkamer en zolder ruimte. Tuin met voldoende zon, inox’n omheining (elektrisch bedienbaar) en een carport met plaats voor 2 auto’s. EPC 465, EK volledig conform en CV op gas. Deze woning zal na de nodige opfrissing een pareltje zijn voor elke bewoner. Bel vandaag nog voor een afspraak op 052 46 38 03!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar