Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Leuke energiezuinige woning op een centrale ligging in Temse

Bent u op zoek naar een energiezuinige woning op een centrale ligging in Temse? Dan is deze woning iets voor u. Deze licht af te werken woning heeft een goede energiescore, maar liefst 34 zonnepanelen en is volledig Zuid gericht.

We betreden de woonst via de aparte inkomhal die toegang verleent tot de eerste verdieping, het apart toilet en de leefruimte. Deze leefruimte (33m2) krijgt veel lichtinval en geeft een huiselijke sfeer met de gezellige houtcassette. Hiernaast is de keuken die is geïnstalleerd en voorzien van enkele spoelbak, vaatwasser, microgolf, oven, elektrisch vuur en dampkap.

Naast de keuken bevindt ze een werkruimte of bergruimte die toegang verleent tot de grote badkamer die is geïnstalleerd met bad, douche en dubbele wastafel.

Op de eerste verdieping vinden we het tweede apart toilet, en drie grote slaapkamers. Via het zolderluik kan men naar de volledig geïsoleerde zolder.





Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar