Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Instapklare woning op een rustige locatie te Steendorp

Op zoek naar een instapklare woonst met drie slaapkamers, een tuin en verschillende parkeermogelijkheden? Bekijk dan zeker deze woning en wie weet is dit wat u zoekt!

Deze topper is gelegen in de Molstraat en dus op een rustige en toch nog centrale ligging!

Benieuwd of de woning praktisch is ingedeeld? Dat komt u hieronder te weten!
U komt de woning binnen in de ruime inkomhal, die toegang verleent naar het gastentoilet, de eerste verdieping en de leefruimte.
De woonkamer is een ruime ruimte (28m2) met open keuken en een prachtig zicht op de tuin. De grote raampartijen zorgen voor een mooie natuurlijke lichtinval!
De open keuken (11m2) is uitgerust met een enkele spoelbak, oven, gasvuur en dampkap. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de garage (18m2). U kan hier een auto plaatsen en dan heeft u nog extra ruimte om spullen op te beregen en uw wasmachine en droogkast te plaatsen.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers (16m2, 13 m2 en 12m2) , een badkamer en een aparte toilet. De badkamer is uitgerust met een douche en dubbele wastafel.

De tweede verdieping is een zolderverdieping en deze wordt momenteel gebruikt als extra opbergruimte.

Noteer ook zeker de aanwezigheid van de leuke tuin met terras en de ruime oprit waar u twee tot drie auto's kan plaatsen.

Last but not least beschikt deze woning over een gunstige EPC en conforme elektriciteit!!

Is dit iets voor u? Plan dan snel uw bezoek in!
Bij interesse kan u steeds terecht op het telefoonnummer 052 46 38 03! Tot snel!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar