Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Leuke HOB met een ruime oprit en tuin

Bent u op zoek naar een woning met private parkeerplaatsen, een tuin en bovendien ook nog eens een centrale ligging? Lees dan zeker even verder! Deze topper is voorzien van verschillende private parkeerplaatsen op de ruime oprit en bevindt zich op een leuke en vooral goede locatie te Elversele. U zit vlakbij verschillende faciliteiten en invalswegen.

U komt de woning binnen in een aparte inkomhal, deze verleent toegang naar de eerste verdieping, gastentoilet, leefruimte en keuken. De leefruimte (30m2) is een ruime en lichtrijke ruimte, wat zorgt voor een aangename sfeer. Hetzelfde geldt voor de keuken (11m2) met prachtig zicht op de tuin. Houdt u van koken? Ideaal, want de keuken is voorzien van voldoende werkruimte en kastruimte. Bovendien is deze ook nog eens uitgerust met met verschillende toestellen, namelijk een enkele spoelbak, vaatwasser, koelkast, oven, inductiekookplaat en dampkap. Op het gelijkvloers bevindt zich ook nog de badkamer en een berging. De badkamer is voorzien van een toilet, bad, douche en dubbele wastafel. De berging (6m2) is de ideale wasruimte, want de aansluitingen voor wasmachine en droogkast kan u hier terugvinden, ook kan u hier de toegang naar de kelder (6m2) vinden. Noteer dus zeker de aanwezigheid van een droge kelder.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers (16m2 en 12m2) met ingebouwde kasten!

Beschikt deze woning over alles wat u nodig heeft? Wel, het wordt nog beter want deze parel beschikt ook nog over een gezellige en zonnige tuin met terras.

Interesse? Laat de kans niet gaan en plan uw bezoek in via onze online tool. Tot binnenkort!




Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar