Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Op te frissen woning met veel potentieel te Temse

Wil u graag een woning nog naar uw hand zetten en bent u op zoek naar een woning met ruime ruimtes, drie slaapkamers, oprit en tuin? Dan kan deze woning wel eens interessante zijn. Na enkele renovaties kan dit zeker het pand van uw dromen worden!

Deze woonst heeft een centrale ligging nabij het hartje van Temse en dus ook nabij verschillende faciliteiten en invalswegen.

U komt de woning binnen in een aparte inkomhal, die toegang verleent naar de leefruimte en eerste verdieping. De woonkamer (30m2) bestaat uit een zitgedeelte en een zijkamer. De keuken (12m2) is uitgerust met een dubbele spoelbak, koelkast met vriesvak, oven, gasvuur en dampkap. De keuken verleent toegang naar de kelder (spender van 6m2). Op het gelijkvloers bevindt zich ook nog een badkamer en een apart gastentoilet. De badkamer is uitgerust met een enkele wastafel en douche. Tot slot is er op deze verdieping ook nog een berging.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer.
De badkamer is uitgerust met een enkele wastafel, toilet en bad. Aan de grootste slaapkamer is er een gezellig balkon.

Op de tweede verdieping bevindt zich nog een ruime zolderruimte (35m2)

De woning beschikt over een lange oprit met garage en als kers op de taart is de woning ook voorzien van een terras en grasperk.

Interesse in deze woning die u kan omtoveren tot uw droomwoning?
U kan altijd uw bezoek inplannen via 052 46 38 03!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar