Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Prachtige instapklare woning op een uitstekende ligging

Bent u op zoek naar een prachtwoning met veel ruimte en een open zicht op groengebied? Zoek niet verder!!

De Oostberg in Temse, een rustieke ligging omringd door veel groen en alsook vlakbij het centrum van Temse, De Scheldedijk en andere invalswegen.

Wanneer we de woonst betreden, komen we in de lichtrijke royale inkomhal met vestiaire kast die ons meeneemt naar de leefruimte. Deze gezellig leefruimte met gaskachel geeft een prachtig zicht op de tuin en het achterliggende groengebied. De keuken (10m2) is geïnstalleerd met oven, keramische kookplaat, dampkap, dubbele wastafel, ijskast en microgolf.
Achter de keuken bevindt zich een ruime bergplaats en een grote garage met automatische poort.

Verder op de gelijkvloerse verdieping vinden we een apart toilet en de eerste badkamer die is voorzien van douche en enkele wastafel.

Op de eerste verdieping komen we in de ruime nachthal waar plaats is voor een vaste trap naar zolder. Er zijn drie ruime slaapkamers en de tweede badkamer is voorzien van een toilet, bad en enkele wastafel.

Zonnepanelen aanwezig met groenstroomcertificaten. Kom snel kijken naar deze fantastische woning.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar