Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Rustig gelegen halfopen bebouwing in Steendorp

Deze woning is gelegen in de Aragonialaan, een doodlopende straat op een uitstekende ligging in het mooie Steendorp. Naast een rustige ligging is het ook op wandelafstand van de dijk met zicht op de Schelde.

Ideale ligging en benieuwd naar de indeling?

U komt de woning binnen in een aparte inkomhal, die toegang verleent naar de keuken.
De keuken (15m2) is uitgerust met een dubbele spoelbak, ijskast, elektrisch kookvuur, oven, dampkap en vaatwasser. De ruime leefruimte (35 m2) beschikt over een gaskachel en voldoende natuurlijke lichtinval. De woning beschikt ook over een veranda (18m2) met zicht op het terras en de tuin. Als laatste is er op het gelijkvloers ook nog een badkamer, die is uitgerust met een ligbad met de mogelijkheid om te douchen, een enkele wastafel en toilet. Naast de badkamer is ook nog een wasplaats met de aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping is er een ruime overloop die toegang verleent naar twee slaapkamers en de zolderverdieping (25m2).

Is niet alleen de indeling van de woning belangrijk maar ook de tuin?
Dan hebben wij goed nieuws want deze woning beschikt over een ruime voor- en achtertuin.
De achtertuin is uitgerust met een terras, een overdekt terras en een berging.

Als kers op de taart beschikt de woning ook nog over een garage waar één auto kan staan, met daarachter nog een extra berging. Er is ook nog een oprit aanwezig waar u twee tot drie auto’s kan plaatsen. Verder zijn er ook nog verschillende publieke parkeerplaatsen langs de weg.

Interesse in deze woning op een uitstekende locatie?
Plan zelf uw bezoek in via de bezoektool op onze website!

Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar