Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Leuke woning op residentiële locatie in Temse

De Rozenlaan, een residentiële locatie vlakbij het centrum van Temse, winkels, scholen, etc. Deze ruime woonst heeft een woonoppervlakte van 183m2 en een mooie Zuid-Oost gericht tuin.

We betreden de woning via de inkomhal die toegang verleent tot de eerste verdieping en de leefruimte. Deze lichte woonkamer (35m2) staat in contact met de gesloten vernieuwde keuken (14m2) die geïnstalleerd is met dampkap, keramische kookplaat, oven, microgolf, ijskast en dubbele wasbak. Achter de keuken bevindt zich een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping vinden we drie ruime slaapkamers en een badkamer (8m2). Via de vaste trap kunnen we naar de zolder waar men nog een grote 4de slaapkamer kan maken.

Als kers op de taart beschikt deze parel over een grote kelder, een mooie voor- en achtertuin en een oprit voor twee wagens.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar