Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Instapklare bungalow met charmante tuin

Bent u op zoek naar een woning met zowel voldoende bewoonbare ruimte als een ruim grondoppervlak? Kijk dan zeker even verder, want deze woning staat op een grond van 794m2 en er is een bewoonbaar oppervlak van 194m2.

Benieuwd naar de indeling? Lees dan zeker even verder!

U komt de woning binnen in de inkomhal. De inkomhal is uitgerust met verschillende ingemaakte kasten en verleent toegang naar het gastentoilet, de leefruimte, de garage, de keuken en de drie slaapkamers. De leefruimte (35m2) is een lichtrijke ruimte voorzien van een airco en een houtkachel. De keuken (12m2) is uitgerust met een ontbijthoek, enkele spoelbak, koelkast, vaatwas, combi-oven, keramische kookplaat en dampkap. De badkamer is voorzien van een enkele, grote wastafel, inloopdouche, toilet en ingemaakte kasten. Van de drie slaapkamers zijn er twee slaapkamers uitgerust met ingebouwde kasten.

Naast een praktische indeling, heeft de woning nog verschillende andere troeven. Zo beschikt de woning over twee garages met een elektrische poort.Naast de garages is er ook een oprit aanwezig met twee staanplaatsen. Boven de tweede garage is er nog een polyvalente ruimte aanwezig. Vroeger was er rechtstreekse toegang vanuit een slaapkamer, naar de traphal, naar de polyvalente ruimte. Deze toegang is momenteel dichtgemaakt maar dit kan makkelijk terug voorzien worden. Er is ook toegang van buitenaf naar de traphal van de polyvalente ruimte.

De grootste troef is de tuin. Heel de woning is omringd door de volledig aangelegde en verzorgde tuin.

Als kers op de taart beschikt de woning ook nog over 14 zonnepanelen.

Kan deze woning iets voor u zijn? Plan dan zeker uw bezoek in!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar