Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Leuke gerenoveerde woning op centrale ligging in Temse

Op zoek naar een woning met drie slaapkamers, buitenruimte en een autostaanplaats en dit op centrale ligging? Zoek niet verder want dan is deze woning ideaal voor u!

De woning is gelegen op een boogscheut van het centrum van Temse en haar invalswegen.
Als u voor de woning staat, ziet u direct een eerste pluspunt. De woning beschikt over een oprit, waar plaats is om 1 auto te parkeren. Verder zijn er ook nog publieke parkeerplaatsen langs de kant van de weg.

U komt de woning binnen en ziet direct een lichtrijke leefruimte (27m2) met open keuken (11m2). De leefruimte is uitgerust met een parketvloer en een ingebouwd aquarium.
De open keuken is uitgerust met een enkele spoelbak, vaatwasser, oven, inductievuur, en dampkap. Naast toestellen is er ook voldoende kastruimte aanwezig en is er ook een aparte hoek voorzien voor een wasmachine, droogkast en vaatwasser.
Naast deze twee mooie ruimtes is er op het gelijkvloers ook nog een badkamer, deze beschikt over een ligbad in combinatie met een douche, een toilet en een enkele wastafel.

Benieuwd naar de rest van de woning?
Op de eerste verdieping bevinden er zich twee ruime slaapkamers en op de tweede verdieping bevindt er zich nog een zeer gezellige en charmante slaapkamer, onder het dak.
In totaal zijn er dus drie ruime slaapkamers aanwezig in deze leuke woning.

Bevalt deze woning u?
Het wordt nog beter want de woning beschikt ook over buitenruimte.
Zo is er op het gelijkvloers een terras, verbonden aan de keuken.
Alsof dat nog niet voldoende is, is er ook nog een balkon aan de bovenste slaapkamer.

Overtuigd? Noteer dan ook zeker dat er op wandelafstand nog een garagebox aanwezig is met 1 autostaanplaats in de garage en 1 voor de garagepoort.

Uw droomwoning gevonden? Plan uw bezoek in via 052 46 38 03!
Tot snel!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar