Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Instapklare halfopen bebouwing in Steendorp

Aankoop aan 3% registratierechten mogelijk!!
Bent u op zoek naar een instapklare woning met veel ruimte en grote tuin? Dan is dit uw kans.
De woonst is gelegen in de Kerkhofstraat, een enkele richting straat met toegang tot een groot bosrijk gebied en vlakbij het centrum van Rupelmonde en Temse.

Wanneer we de woning betreden komen we in de inkomhal die toegang verleent tot de leefruimte, de keuken en de eerste verdieping. Deze leefruimte met haard (30m2) is warm en gezellig en staat in contact met de keuken (23m2) die volledig is geïnstalleerd met alle toestellen en keuken eiland. Naast de keuken bevindt zich een lichtrijke veranda en een grote bergruimte.

Op de eerste verdieping vinden we twee grote slaapkamers en de badkamer met bad, toilet en enkele wastafel. Via de vaste trap komt met op de zolder ruimte die kan gebruikt worden als grote slaapkamer.

Last but not least zijn er twee garage's beschikbaar en een grote tuin. Hebt u interesse in deze parel? Contacteer ons via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar