Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Gezellige gezinswoning op de Velle te Temse

Aankoop aan 3% registratierechten mogelijk!
Deze woning is gelegen in het rustige maar prachtige Temse, namelijk de Velle.
Dit is een zeer goede ligging nabij verschillende winkels scholen en openbaar vervoer.

Als u voor de woning staat valt het direct op dat er voldoende private parkeermogelijkheden zijn. Zo zijn er op de oprit twee staanplaatsen en in de garage is er ook nog een staanplaats.

Benieuwd voor de indeling? Lees dan gerust verder!

Als u de woning binnenkomt, komt u in de inkomhal. Deze beschikt over ingebouwde kastjes onder de trap naar de eerste verdieping. In de inkomhal bevindt zich ook nog het gastentoilet. Verder geeft de hal toegang naar de mooie open leefruimte die voorzien is van een gaskachel. De vele ramen zorgen ervoor dat u in de leefruimte kan genieten van een mooie natuurlijke lichtinval. Vanuit de leefruimte kan u naar de grote keuken gaan. Deze is uitgerust met een ijskast, diepvries, vaatwasser, dubbele spoelbakken en een oven. Naast al deze toestellen beschikt de keuken over voldoende kasten en een ruim werkblad. De keuken verleent toegang naar de ruime garage.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer te vinden.
De achterste kamer en badkamer zijn voorzien van rolluiken en zo zijn er ook vliegenramen voorzien. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, een douche, een bad en een toilet. Op de eerste verdieping kan u alle kamers verwarmen door middel van centrale verwarming op aardgas.

Verder is er ook nog een vaste trap naar de ruime en volledig afgewerkte zolder. Deze ruimte kan u perfect gebruiken als vierde slaapkamer. ook deze kamer kan u verwarmen.

De grootste troef aan de woning is de mooie en ruime tuin. U kan vanuit de leefruimte of garage het ruime terras bereiken en daarna verder gaan naar de tuin. De tuin bestaat uit een grasperk en achteraan bevindt ver zich nog een tuinhuis. een ander pluspunt is dat de tuin helemaal afgesloten is, wat ervoor zorgt dat u kan genieten van voldoende privacy.

Merk zeker op dat zowel de keuken, woonkamer, hal en badkamer voorzien zijn van vloerverwarming.
De leefruimte beschikt nog over een extra gaskachel en de eerste en tweede verdieping beschikken over centrale verwarming op aardgas.

Als deze woning uw aanspreekt laat dan zeker uw kans niet liggen!
Voor meer informatie of een bezoek kan u ons steeds bereiken op 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar