Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Op te frissen woning met drie, mogelijks 4 slaapkamers op een toplocatie in Tielrode

Op zoek naar een woning die u nog naar uw hand kan zetten? Lees dan zeker even verder want dan kan dit iets voor u zijn.

De woning is gelegen in de Gentstraat, een eenrichtingsstraat te Tielrode. Deze straat is op een boogscheut van fiets- en wandelroutes in het mooie en groene Tielrode. Noteer ook zeker de parkeermogelijkheden langs de weg en dit vlak voor de deur.

U komt de woning binnen in de inkomhal, deze geeft toegang naar de voorkamer (9m2) die perfect gebruikt kan worden als bijvoorbeeld een hobbykamer, speelkamer of bureau. Verder geeft de inkomhal ook nog toegang naar de leefruimte (17 m2). Vanuit de leefruimte kan u zich begeven naar de keuken, die is uitgerust met dubbele spoelbakken, oven, koelkast met vriesvak, kookvuur en dampkap. Vanuit de keuken kan u zich begeven naar een ruime berging (13m2). Hier zijn de aansluitingen voor wasmachine en droogkast voorzien.
Verder bevindt er zich op het gelijkvloers ook nog een badkamer. De badkamer is uitgerust met een douche, enkele wastafel en toilet.

Op de eerste verdieping bevinden er zich twee slaapkamers.
Eén van de twee slaapkamers beschikt nog over een deur die leidt naar de gang om vervolgens via de trap naar de zolderverdieping te gaan. Op de tweede-/zolderverdieping bevinden er zich ook nog twee kamers. Een derde slaapkamer en een zolderkamer.

Als kers op de taart beschikt de woning over een tuin (30 m2) die Zuidoost gericht is.

Is dit iets voor u? Plan snel u bezoek in via 052 46 38 03!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar