Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Ideale starterswoning met twee slaapkamers en een zonneterras

Op zoek naar een starterswoning in Temse of een uitstekende investering? Dan is dit waarschijnlijk iets voor u!
De woning is gelegen in een eenrichtingsstraat in het centrum van Temse en vlakbij verschillende invalswegen.

U komt de woning binnen in de inkomhal die toegang geeft naar de leefruimte.
De leefruimte (28 m2) is een open maar vooral gezellige ruimte die aansluit op de veranda. Doordat deze in rechtstreeks contact staat met de veranda kan u genieten van natuurlijke lichtinval en een zicht naar het terras. Vanuit de veranda is er ook openheid naar de keuken. De keuken is uitgerust met een inductievuur, dampkap, dubbele spoelbakken, microgolfoven, warme lucht oven en een koelkast met vriesvak.
Achteraan in de veranda is er nog een toegang naar de berging. Deze beschikt over de aansluitingen voor de wasmachine en droogkast. Tot slot is er ook nog een gastentoilet op het gelijkvloers.

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers en de badkamer. De recent vernieuwde badkamer is uitgerust met een ligbad met douchescherm, enkele wastafel en toilet.
Vanuit de grootste slaapkamer kan u zich via het zolderluik naar de zolder begeven.

Als kers op de taart beschikt deze woning ook nog over een zonneterras (23 m2) met extra berging, ideaal voor vuilbakken.

Iets voor u? Aarzel zeker niet om contact op te nemen en plan snel uw bezoek! Bereken uw rendement via onze tool op onze website!
U kan ons bereiken op het nummer 052 46 38 03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar