Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Stijlvolle gezinswoning met ruime en gezellige tuin nabij het centrum van Temse

Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning vlakbij het centrum van Temse en met een leuke maar ook een grote tuin? Lees dan zeker even verder, want dan is dit misschien uw droomwoning!

De woning is gelegen in de Gasthuisstraat te Temse. Dit is vlakbij verschillende invalswegen en winkels, u zit dan ook op een boogscheut van hartje Temse. Uzelf kan gebruik maken van de oprit, waar er twee staanplaatsen voorzien zijn.

Als u de woning binnenkomt, komt u in de ruime inkomhal. Deze is uitgerust met een vestiaire. De inkomhal geeft toegang naar de keuken, leefruimte en eerste verdieping maar ook naar het gastentoilet.

De leefruimte (60 m2) is zeer mooi en lichtrijk. De houten vloer en open haard zorgen direct voor een extra warme sfeer. De keuken (22 m2) is volledig uitgerust en er is voldoende plaats om ook hier een eethoek te voorzien.

Op het gelijkvloers is er ook nog een ingang naar de kelder. Deze ruimte bestaat eigenlijk uit drie ruimtes. Zo is er de garage met één autostaanplaats, de wasplaats en de extra berging.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, de badkamer en een toilet.
Er bevinden zich twee ruimere slaapkamers waarvan er één kamer uitgerust is met ingebouwde kasten, de andere slaapkamer beschikt over een balkon.
De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, ligbad, inloopdouche en kastruimte. De badkamer geeft toegang naar de dressing, een leuke extra ruimte waar ook een infraroodcabine aanwezig is.

Op de zolderverdieping zijn nog twee slaapkamers. Ze beschikken beiden over ingebouwde kasten en een wastafel. Eén slaapkamer beschikt ook nog over een extra douche.

Last but not least beschikt de woning over een ruime en gezellige tuin met twee terrassen.

Spreekt deze omschrijving u aan, aarzel dan zeker niet en neem contact met ons op!
U kan ons contactren op het nummer 052 46 38 03!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar