Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Gerenoveerde woning in hartje Temse te koop

CONTACTEER ONS VOOR HET BEZOEKMOMENT!

Deze gerenoveerde woonst is gelegen in het hartje van Temse vlakbij alle voorzieningen zoals supermarkt, apotheek, bakker, slager, broodjeszaak, invalswegen en zoveel meer. Het gunstige EPC, de locatie en de ruimte zijn enkele sterke troeven van deze woning.

Wanneer we het huis betreden, komen we in de leefruimte (38m2) die in rechtstreeks contact staat met de open keuken (24m2) die volledig is geïnstalleerd en voorzien van enkele spoelbak, vaatwasser, oven, microgolf, keramische kookplaat, ijskast en dampkap. Naast de keuken is een apart toilet en een aparte opbergruimte.

Op de eerste verdieping vinden we twee slaapkamers terug waarvan de master bedroom (24m2) aan de tuinzijde. De badkamer is hier ook aanwezig die voorzien is van inloopdouche, toilet en enkele lavabo.

Via de vaste trap komen we op de zolderruimte die kan ingericht worden als 3de slaapkamer. Als mooie extra beschikt de woning over een groot terras met een leuke tuin. Hebt u interesse in deze toffe woning? Contacteer ons dan via 052 46 38 03!!




Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar