Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Volledig gerenoveerde halfopen bebouwing in Temse

Deze woning is voor de snelle beslisser! Bent u op zoek naar een volledig gerenoveerde halfopen bebouwing in een rustige wijk in Temse? Dan is dit uw kans!

Deze praktische woning werd in 2017 met oog voor detail volledig gerenoveerd. De ligging vlakbij het centrum en E17/N16, het gunstige EPC en de CONFORME ELEKTRICITEIT zijn enkele sterke punten! Wanneer we de woning betreden komen we in de grote inkomhal met extra ruimte voor bureel, apart toilet en vestiaire die toegang verleent tot de leefruimte en de trap naar de eerste verdieping. De open leefruimte (25m2) staat in direct contact met de open eetplaats (10m2) en de open kwalitatieve keuken (13m2) die volledig is geïnstalleerd en voorzien is van van ijskast, vriezer, vaatwasser, inductie kookvuur, dampkap en dubbele wastafel en een kleine toog om aan te eten.

Naast de keuken vinden we nog een praktische wasplaats met aparte pompsteen.
Op de eerste verdieping vinden we drie ruime slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. De zolder is geïsoleerd en geeft voldoende bergruimte.

Als kers op de taart beschikt deze HOB over een droge kelder, een tuin met tuinhuis en een grote carport. Hebt u interesse in deze parel?

Contacteer ons dan via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar