Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Instapklare woning met veel berging en een tuin in Steendorp

Bent u op zoek naar een instapklare woning met private tuin? Dan is dit waarschijnlijk iets voor u!

Deze woonst is gelegen in een rustige straat te Steendorp.
Als u in de straat komt, zal het u direct opvallen dat er voldoende parkeergelegenheid is, dit zelfs tot voor de deur van de woning.

Als u voor de woning staat, kan u al direct het leuke voortuintje zien.
De inkomhal geeft toegang naar een gastentoilet en de eerste verdieping.

De leefruimte is open en heeft veel lichtinval. Aan de leefruimte is een veranda gebouwd die zorgt voor een connectie tussen de leefruimte en de keuken. Een ander pluspunt van de veranda is het uitzicht naar de tuin.
De keuken is uitgerust met een gasvuur, dampkap, oven, dubbele spoelbak en een nieuwe ijskast. De veranda geeft ook toegang naar een tweedelige berging, waarin de aansluitingen voor de wasmachine en droogkast te vinden zijn en een luik naar de zolder.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. Alle kamers zijn voorzien van rolluiken. De badkamer is uitgerust met een enkele wastafel, een toilet en een douche. De nachthal geeft via een zolderluik toegang naar de grote zolder.

De woning beschikt zowel over een voor- als achtertuin. De achtertuin beschikt over een overdekt terras met verlichting en een leuk grasperk. De tuin is volledig afgemaakt met houten platen waardoor u geen inkijk heeft. Achteraan is er een poortje voorzien zodat u de tuin ook langs achter kan betreden. Dit is praktisch om fietsen in de berging te plaatsen.

Bij interesse kan u ons steeds contacteren via 052 46 38 03 om een bezoek vast te leggen!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar