Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

VOLLEDIG GERENOVEERDE WONING MET DRIE SLAAPKAMERS EN TERRAS

Ook al even op zoek naar die geschikte instapklare woning? Dan is dit uw kans!
Deze woning wordt volledig door een erkende firma onder handen genomen waar u als koper uw materialen qua afwerking kan kiezen in samenspraak met de eigenaar.
De woning beschikt over een ruime inkomhal met vestaire, trap naar het verdiep en aparte berging voor was en droogmachine. Er is een aparte toilet op het gelijkvloers als een toilet op de badkamer op het eerste verdiep.
Verder is er beneden een ingerichte keuken met open leefruimte en groot schuifraam met zicht op het volledig aangelegd en sfeervol terras met stopcontact, verlichting en kraantje.
Op het eerste verdiep is er een ruime badkamer met ligbad, douche en badkamermeubel en een ruime slaapkamer.
Op het tweede verdiep heb je twee slaapkamers voorzien van veluxen.
De gehele woning zal geïsoleerd worden volgens de normen die zijn opgelegd volgens het epb, een blanco keuringsattest voor elektriciteit voor 25 jaar, overal dubbele beglazing, vernieuwde rioleringen,.... Kortom een volledige vernieuwde instapklare woning en dit binnen een betaalbaar budget en volgens uw wensen.
U kan op ons kantoor de gewenste info en lastenboek verkrijgen.
Neem snel contact met ons op als u deze kans niet wil laten liggen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar