Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Instapklare gezellige woning in Temse!

Bent u op zoek naar een leuk huisje voor eigen bewoning of een investering met top rendement? Zoek niet verder.
De Veldstraat, een leuke straat aan de rand van Temse op een boogscheut van autosnelwegen en centrum.

Wanneer we de woning betreden komen we in de aparte inkomhal die toegang verleent naar de leefruimte, eerste verdieping en kelder. Binnengekomen in de lichtrijke leefruimte (30m2) kan u zien dat deze in rechtstreeks contact staat met de keuken (6m2) die voorzien is van dubbele wasbak, microgolf, oven, dampkap en elektrisch vuur. Achter de keuken bevindt zich de eerste badkamer met bad, toilet en enkele wastafel.

Op de eerste verdieping vinden we twee grote en lichtrijke slaapkamers en de tweede badkamer met toilet, douche en enkele wastafel. Op de zolder verdieping met vaste trap bevindt zich de derde grote slaapkamer.

Verder is er een aparte berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast en toegang tot de kelder. Er is ook nog een leuke koer aanwezig met voldoende plaats voor een grote tafel en vuilbakken.

Hebt u interesse in deze leuke woning? Contacteer ons dan via 052 46 38 03!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar