Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Instapklare woning in het hartje van Temse

Bent u op zoek naar een instapklare woning op een strategische locatie? Dan is dit uw kans. Deze bel-étage ligt vlakbij alle invalswegen en op een boogscheut van het centrum van Temse en Sint-Niklaas.

Wanneer we de woning betreden, komen we in de aparte inkomhal die toegang verleent tot de garage/bergingen en de trap naar de eerste verdieping. De wasplaats/berging kan nog omgetoverd worden tot een tweede garage. Via deze gelijkvloerse verdieping kan men ook het grote zonneterras betreden.

Op de eerste verdieping komen we in de lichtrijke woonkamer (30m2) die in contact staat met de keuken die is geïnstalleerd en voorzien van dubbele spoelbak, vaatwasser, microgolf, koelkast, keramische kookplaat en dampkap en heeft zicht op het zonneterras. Verder vinden we het apart toilet en de ruime badkamer (13m2) met bad, douche en dubbele lavabo.

Op de bovenste verdieping vinden we drie grote slaapkamers. Hebt u interesse in deze prachtige woning? Contacteer ons dan via 052
46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar