Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Prachtige villawoning op kindvriendelijke locatie in Temse

Bent u op zoek naar een riante villa in een rustige omgeving? Zoek niet verder! Deze open bebouwing is gelegen in de Emiel Van Boschstraat. Een residentiële en kindvriendelijke locatie op een boogscheut van het centrum en invalswegen. Het gunstige epc, de CONFORME elektriciteit en de ruimte zijn enkele sterke troeven.
Wanneer we de woning betreden, komen we in de inkomhal met apart toilet die toegang verleent tot de ruime, lichtrijke living (43m2) met zicht op de ruime tuin die in contact staat met de half-open keuken die voorzien is van een composiete werkblad, dubbele spoelbak, vaatwas, combi-oven en stoomoven, koelkast met vriesvak en een keramische kookplaat met dampkap.

Naast de keuken bevindt zich een ruime garage (20m2) met een elektrische poort als ook de aansluitingen voor een wasmachine en droogkast.

Op de bovenverdieping vinden we vier slaapkamers en de badkamer die voorzien is van een betegelde vloer, bad, douche, dubbele wastafel en een 2de toilet. Ook heeft de woning een ruime zolder te betreden via een zolderluik. Op deze verdieping is er ook een kamer waarbij de aansluitingen voorzien zijn voor een tweede badkamer.

Als kers op de taart beschikt de woning over voldoende parkeergelegenheid en een waterput van 7500 liter. Contacteer ons snel via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar