Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Te renoveren halfopen bebouwing in het rustieke Tielrode

Bent u op zoek naar woning met veel potentieel in het rustig gelegen Tielrode? Zoek niet verder! Deze half open bebouwing is gelegen op een boogscheut van het centrum van Tielrode en Temse, alsook van de invalswegen.

Wanneer we de woning betreden, komen we in de inkomhal met apart toilet die toegang verleent tot de ruime, lichtrijke living (29m2) met zicht op het groene landschap dat in contact staat met de gesloten keuken die is voorzien van oven, koelkast, dubbele spoelbak en dampkap.

Naast de keuken bevindt zich een ruime wasplaats (18m2) met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De wasplaats biedt toegang tot de grote garage (25m2) met smeerput.

Op de bovenverdieping vinden we drie slaapkamers en een wasruimte. Ook heeft de woning een geïsoleerde zolder te betreden via een zolderluik.

Als kers op de taart beschikt de woning over voldoende parkeergelegenheid en een grote tuin. Contacteer ons snel via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar