Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Prachtige vierkantshoeve met handelsgelegenheid in Temse

De Hoogkamerstraat 243, een idyllische gerenoveerde (2018) parel aan de rand van Temse met veel mogelijkheden. Het gaat over een prachtige rustieke en warme woning met aansluitend handelsgelegenheid en grote driedubbele garage/stalling(100m2). De kwalitatieve afwerking, de conforme elektriciteit en het thuisgevoel zijn slechts enkele sterke troeven van deze woonst.

Wanneer we het perceel betreden komen we op deze prachtige eigendom van 880m2 waar je je direct thuisvoelt. De hoeve heeft een woonoppervlakte van 292m2 met op de gelijkvloerse verdieping een enorme open leefruimte (64m2) met eetplaats met rechtstreeks contact naar de keuken (24m2) die is geïnstalleerd en voorzien van ontbijthoek, enkele spoelbak, vaatwasser, oven, koelkast, diepvriezer, gas vuur, dampkap, ingebouwde friteuse en grillplaat. Verder vinden we een apart toilet, een ruime kelder en toegang tot de eerste verdieping via de royale inkomhal (12m2).

Gearriveerd op de tweede verdieping vinden we drie heel ruime en lichtrijke slaapkamers waarvan 1 met eigen douche en wastafel. Via de nachthal komen we in de badkamer (17m2) die is geïnstalleerd en voorzien van ligbad, inloopdouche, toilet en dubbelwastafel.

De handelsgelegenheid is momenteel ingericht als de welbekende "Wine Barn" in Temse met op het gelijkvloers een open handelsruimte (40m2) met aparte keukengelegenheid en op de bovenverdieping een slaapkamer, apart toilet en mogelijkheid tot het maken van een badkamer (aansluitingen al voorzien).

Last but not least beschik deze unieke eigendom over een ruime stalling in te renoveren staat met veel mogelijkheden voor zowel garage, showroom, productie ruimte enzovoort + een leuke zuidgericht tuin.

Wees er snel bij en bel naar 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar