Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Prachtige HOB op toplocatie in Temse

DEZE WONING IS VOOR DE SNELLE BESLISSERS!!!
De Blindstraat, een rustige residentiële ligging op een boogscheut van het centrum van Temse, veel groen, de autosnelwegen, scholen, openbaar vervoer en de nodige winkels.
De grotendeels gerenoveerde woning (2015) zelf heeft het allemaal: een gunstig epc, een CONFORME elektriciteit, veel ruimte en licht en nog zo veel meer.

Wanneer we deze parel via de recent aangelegde voortuin betreden, komen we in de aparte inkomhal (11m2) die toegang verleent tot de leefruimte en de eerste verdieping. De lichtrijke leefruimte (50m2) met gashaard en parketvloer straalt huiselijkheid en warmte uit en staat in contact met keuken (12m2) die is geïnstalleerd en voorzien van dubbele spoelbak, oven, koelkast, keramische kookplaat en dampkap. Achter de keuken bevindt zich een apart toilet en een zeer ruime berging (15m2) met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping komen we in de grote nachthal. Deze verdieping heeft drie ruime slaapkamers en een badkamer die is voorzien van douche, dubbele wastafel en toilet. Via een zolderluik kan men naar de grote zolder.

Als kers op de taart beschikt deze schoonheid over een garage met sectionale poort en een prachtig aangelegde tuin.

Wacht niet en bel ons snel via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar