Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Prachtig afgewerkt HOB met 4 slaapkamers in Temse

DEZE IS VOOR DE SNELLE BESLISSERS!!!
Deze woning is een topper in zijn prijsklasse. Het is gelegen vlakbij het centrum van Sint-Niklaas, de autosnelweg, openbaar vervoer en op een boogscheut van het centrum van Temse. Het gunstige EPC, de 4 grote slaapkamers, de CONFORME elektriciteit en het lichtinval zijn maar enkele sterke troeven van de woning.

Wanneer we deze HOB binnenkomen bevinden we ons in de ruime inkomhal met vestiaire en toilet(14m2) die toegang verleent tot de leefruimte en de eerste verdieping. De lichtrijke leefruimte (45m2) met gezellige gashaard staat in rechtstreeks contact met de keuken (14m2) is die geïnstalleerd en voorzien van dubbele spoelbak, microgolf, oven, keramische kookplaat en dampkap. Aan de keuken is een berging met ingemaakte kasten en aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Op de tweede verdieping vinden we drie ruime en lichtrijke slaapkamers en de badkamer die is voorzien van bad, dubbele wastafel en tweede toilet. De vierde slaapkamer bevindt zich op de zolderverdieping

Als kers op taart heeft deze parel een aangelegd en overdekt terras (42m2) met eigen bar, een grote garage (25m2) en een prachtige tuin met weinig onderhoud.

Aarzel niet en contacteer ons via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar