Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Instapklare woning op goede locatie in Temse

De Veldstraat is gelegen op een boogscheut van het centrum van Temse en vlakbij de N16/E17, het station, het openbaar vervoer en alle andere voorzieningen. De CONFORME elektriciteit, de prachtige tuin en het ruimte gevoel zijn maar enkele van haar troeven.

We betreden de woning in de aparte inkomhal die toegang verleent tot de leefruimte en de eerste verdieping. Op de gelijkvloerse verdieping vindt u een ruime woonkamer met eetplaats (35m2) die in rechtstreeks contact staat met de keuken (8m2) die is ingericht met toestellen en zicht heeft op het terras. Achteraan de keuken is een apart toilet en een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping vinden we twee lichtrijke slaapkamers en de badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel. Via de vaste trap kan men naar de zolder waar een aparte ruimte is voor een tweede badkamer (aansluiting voorzien) en is er ruimte voor een derde slaapkamer.

Achter het terras kan u genieten van de prachtig aangelegde tuin waar je volledig in kan ontsnappen van de drukte en tot rust kan komen! Waar wacht u op ? Contacteer ons via 052 46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar