Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

INSTAPKLARE WONING MET 3 SLPK EN TUIN

Deze instapklare woning is gelegen nabij het centrum van Temse. Deze woning is geschikt voor mensen die opzoek zijn naar een gezellige, instapklare gezinswoning.
Als je de woning binnenkomt kom je in de inkomhal die je leidt naar een gastentoilet en de leefruimte, de open keuken die voorzien is van alle comfort en die uitkijkt op het gezellige terras.
Via het schuifraam is er de mogelijkheid tot het betreden van het zuidgericht terras, ook is er een tuinhuis. Verder op het gelijkvloers heb je ook nog een berging die voorzien is voor de wasmachine etc.. Op het eerste verdiep zijn er 2 ruime slaapkamers. Daarna heb je een vaste trap naar de zolder die beschikt over een nachthal & een zeer ruime slaapkamer met veluxraam. De woning heeft verder nog de badkamer met dubbele lavabo en ligbad.
GROTE TROEVEN: EPC: 116, ELEKTRICITEIT CONFORM, HR GLAS, ELEKTRISCHE ROLLUIKEN IN DE WOONKAMER, DAK IS RECENT VERNIEUWD. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de woning maar ook is er eventueel de mogelijkheid om in de buurt een garagebox te huren. Is deze woning iets voor jou twijfel dan niet om ons te contacteren voor een bezoek!!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar