Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Instapklare woning op uitstekende locatie in Temse

DEZE IS VOOR DE SNELLE BESLISSERS!

De Tulpenlaan, een kindvriendelijke, autoluwe omgeving met voldoende parkeergelegenheid en alsnog vlakbij het centrum, invalswegen N16/E17, openbaar vervoer, eetgelegenheden en veel groen. Het gunstige epc, de CONFORME elektriciteit, en het prachtige uitzicht zijn maar enkele sterke troeven van deze eigendom.

Wanneer we de woning betreden komen we in de inkomhal die toegang verleent tot de garage, een extra kamer, wasruimte, berging, toilet en heeft toegang tot de tuin. We komen binnen op de eerste verdieping in de lichtrijke leefruimte (45m2) die in rechtstreeks contact staat met de geïnstalleerde keuken (11m2) die is voorzien van kookplaat, dubbele wastafel, oven, vaatwasser en dampkap. Naast de keuken en de leefruimte bevindt zich de veranda met een prachtig zicht op de groene velden achteraan.

Op de tweede verdieping vinden we drie ruime slaapkamers, de gerenoveerde badkamer (11m2) met inloopdouche en dubbele lavabo en een apart toilet.

Last but not least beschikt de woning over een aangelegd Zuid-West terras + tuin en een grote oprit voor twee wagens. De woning beschikt over 18 zonnepanelen met groenstroomcertificaten(€450)!!

Kortom, dit is alles wat u zoekt. Voor meer informatie of een bezoek na de COVID-19 maatregelen. Contacteer ons via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar