Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Nieuwbouw woning op residentiële ligging in Temse

De Suske en Wiskelaan is een rustige residentiële straat in de nieuwe Doornwijk. Deze wijk is gelegen op een uitstekende locatie vlakbij het centrum van Temse/Sint-Niklaas en op een boogscheut van de N16/E17. De twee badkamers, de kwaliteit van de materialen, de hoge plafonds en de energiezuinigheid zijn nog maar enkele sterken troeven van de woning.

Wanneer we de woning betreden komen we in de ruime inkomhal met apart toilet die toegang verleent tot leefruimte. De leefruimte en de op maat gemaakte open keuken zijn de parel van deze prachtige woning met maar liefst een hoogte van 2,8m en oppervlakte van 90m2. Veel licht en een open gevoel is hier een feit. De keuken is geïnstalleerd en voorzien van alle toestellen. Naast de prachtige keuken bevindt zich een ruime berging (16m2) met voldoende opbergruimte en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Verder vinden we vooraan een open bureau ruimte.

Via de eiken trap komen we op de eerste verdieping. Deze verdieping beschikt over een slaapkamer met dakterras, centraal een dressing en een eigen badkamer (11m2) met bad, douche, en dubbele wastafel. De tweede badkamer kan men via de tweede en de derde slaapkamer betreden en is geïnstalleerd met douche en enkele wastafel.

Vooraan kunt u een prachtige oprijlaan aanleggen en is er een mogelijkheid tot het plaatsen van garage of carport. Prijs is exclusief btw.
Wacht niet en contacteer ons via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar