Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Op te frissen woning met drie slaapkamers in Temse

Bent u op zoek naar een op te frissen woning op een uitstekende locatie? Dan is dit uw kans. Deze woning is gelegen vlakbij het centrum van Temse en van Tielrode en op een boogscheut van de N16/17.

De woning beschikt over een inkomhal die toegang verleent tot leefruimte, het apart toilet en de kelder. Deze lichtrijke leefruimte (25m2) geeft een mooi zicht op de tuin en staat in contact met de keuken (6m2) die is voorzien van oven, dubbele spoelbak, gasvuur en dampkap. Op de eerste verdieping vinden we drie ruime slaapkamers en de badkamer die is voorzien van bad, enkele wastafel en toilet. Via een zolderluik kunnen we naar de zolder (35m2) die voor voldoende opbergruimte zorgt.

Als mooie extra heeft de woning een aangebouwde garage (23m2), een aparte buiten berging en leuke Zuid-Oost gerichte tuin. Is deze woning iets voor u? Plan snel een bezoek via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar