Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Landelijke woning in groene omgeving in Temse

DEZE WONING IS VOOR DE SNELLE BESLISSERS! Droomt u al lang van een ruime woning met een mooie grote tuin op een rustige groene omgeving? Zoek niet verder want dan is deze eigendom uw droomwoning.
Deze recente halfopen bebouwing is gelegen op een uitstekende groene locatie op een boogscheut van centrum Temse en de invalswegen N16/E17. (Mobiscore 8/10)

Wanneer we de woning betreden komen we in de inkomhal die toegang verleent tot de leefruimte, aparte toilet en eerste verdieping. De lichtrijke leefruimte (45m2) is voorzien van automatische zonnewering en staat in rechtstreeks contact met de keuken (15m2) die is geïnstalleerd en voorzien van dubbele wastafel, warme lucht oven, koelkast, keramische kookplaat en dampkap. Achter de keuken bevindt zich een aparte wasruimte en nog een grote aparte berging met toegang tot de tuin.

Op de eerste verdieping komen we in de nachthal die toegang verleent tot de badkamer die is voorzien van bad, douche en dubbele wastafel. Verder vinden we op deze verdieping 3 ruime slaapkamers met automatische zonnewering, een bureauruimte en een apart toilet. Via de nachthal kan men via een luik naar de zolder.

Als kers op de taart beschikt deze woning over een garage die plaats heeft voor twee wagens, een grote oprit voor 5 wagens, een droge kelder en een prachtige tuin met tuinberging en met mooi open zicht groen achteraan. Ook aan de voorzijde van de woning heeft een prachtig zicht op de velden.

Wilt u deze unieke eigendom bekijken? Bel snel naar 052 46 38 03!!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar