Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Riante open bebouwing in een prachtige groene omgeving

Kwaliteit en top-materialen vindt u terug in deze zeer aangename en charmante villa. Met oog voor detail en sfeer is deze woning verbouwd (2016) tot een pareltje in zijn categorie. Een mooie kasseien oprit brengt u naar de hoger gelegen statige woning. U betreedt de inkomhal met vestiaire, gastentoilet en trap naar het eerste verdiep die 3 slaapkamers telt waarvan 1 met dressing en een overloop die kan dienen als bureauruimte of loungehoek. De badkamer is ruim genoeg, dus je kan genieten van zowel een bad als ruime inloopdouche. Er is ook een toilet en dubbel lavabomeubel aanwezig.
Beneden is de lichtrijke leefruimte glamoureus, heeft zeer veel oppervlakte (100m2) en straalt toch een warm en huiselijk gevoel uit. Verder kan je genieten van de ruime aparte stijlvolle keuken met alle nodige toestellen waaronder een groot gasvuur van Smeg, oven, microgolf, vaatwasser, enz...
De keuken sluit aan op de berging waar je was- en droogmachine kwijt kan. De berging heeft veel opslagruimte en beschikt over een extra zijdeur.
Vooraan de woning is er een extra kamer aanwezig die kan dienen voor verschillende doeleinden.
Zowel de leefruimte als de keuken kijken uit op de grote aangelegde tuin met agrarische verzichten.
De woning is technisch volledig tot de puntjes in orde, overal dubbele beglazing, cv op gas en uitgebreid op de houtkachel. Tevens zijn er zonnepanelen en een regenput van 7500L aanwezig.
De woning is grotendeels onderkelderd en er is meer dan voldoende geïsoleerd in de vloeren, daken en gevels. De maandelijkse verbruikskosten zijn extreem laag wat deze parel zeer aantrekkelijk maakt en de keuring elektriciteit is conform voor 25 jaar.
De oprit is voorzien voor 6 wagens en in de tuin bevinden zich meerdere stallingen.
EXTRA TROEVEN:
-rustig glegen nabij invalswegen Gent-Brussel-Antwerpen
-landelijk karakter
-recent gerenoveerd
Heeft u interesse in deze parel op deze unieke locatie maak dan snel een afspraak!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar